Δανειστικά Σακίδια Εξερεύνησης

[:EL]

Δανειστικά Σακίδια εξερεύνησης «Παρέα με τον Λίνο τον Αρλεκίνο» στο Θεατρικό Μουσείο Κύπρου

 

To Θεατρικό Μουσείο Κύπρου διαθέτει δανειστικά σακίδια εξερεύνησης για μικρά παιδιά (5 ετών και άνω) που συνοδεύονται από ενήλικα, με στόχο μια αυτόνομη προσέγγιση του μουσειακού χώρου και επιλεγμένων εκθεμάτων του. Τα δανειστικά σακίδια εξερεύνησης «Παρέα με τον Λίνο τον Αρλεκίνο» περιέχουν ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό βιβλιάριό με πολύχρωμες εικόνες και δραστηριότητες καθώς και εύχρηστο χάρτη. Το υλικό καθοδηγεί τους χρήστες σε μια περιήγηση διάρκειας μιας ώρας περίπου, όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα και ευχάριστη επίσκεψη παίζοντας αλλά και συζητώντας μεταξύ τους και με τους συνοδούς τους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δανειστούν το σακίδιο εξερεύνησης «Παρέα με τον Λίνο τον Αρλεκίνο» από το γραφείο του Μουσείου με παράδοση Δελτίου Ταυτότητας και χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση. Το σακίδιο διατίθεται και στην αγγλική γλώσσα.

Η δημιουργία των σακιδίων εξερεύνησης «Παρέα με τον Λίνο τον Αρλεκίνο» έχει επιχορηγηθεί από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού  μέσω του Σχεδίου για την Παραχώρηση Κρατικής Χορηγίας σε Αναγνωρισμένα Μουσεία για Στήριξη Αναπτυξιακών Δράσεών τους.

 

[:]